Ventilationsanlæg

Ventilation

Vores service

Vi har erfaring med vedligehold af ventilationsanlæg, udskifter filtre, renser kanaler og rør. Vi har også erfaring med at måle luftflow og lave indreguleringer, der passer til nye betingelser eller arealer.

Erhverv
Vi har erfaring med vedligehold af ventilationsanlæg i såvel små som store virksomheder, så kontakt os for et tilbud på en serviceaftale, der sikrer et godt indeklima i din virksomhed.

Privat
Flere og flere nyere huse opføres med ventilationsanlæg og samtidig kan det være gavnligt at få installeret i et ældre hus. Er du én af de efterhånden mange danskere, der bor i hjem med ventilationsanlæg, er det vigtigt, du husker at få det renset, så det virker efter hensigten og du sikrer et sundt indeklima.

Før Efter

Privat eller erhverv - vi står klar til at hjælpe dig!

Ventilation

Hvorfor hyre en professionel?

Hvorfor ikke bare gøre det selv? Vi har set mange eksempler, hvor mere eller mindre kyndige folk har forsøgt at ’gøre-det-selv’. Nogle gange går det, og mange gange gør det ikke.

Vi har uddannelsen og ekspertisen til at udføre service og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg, så du trygt kan overlade opgaverne til os. Ved at overlade det til professionelle har du trygheden og garantien for, at det bliver gjort ordentligt og du har altid en klagemulighed, hvis vores service ikke lever op til dine forventninger.

Ventilation

TV inspektion af ventilationsanlæg

Vi udfører tv inspektion af alle typer anlæg, rør og kanaler

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.