Ventilationsanlæg

Rensning af ventilationsanlæg & Ventilation i Århus

Vi har erfaring med vedligehold og rensning af ventilationsanlæg, udskiftning af filtre, rensning af ventilationsrør og -kanaler. Vi har også erfaring og uddannelse i at måle luftflow i ventilation og lave indreguleringer, der passer til nye betingelser eller arealer. Vi hjælper både erhverv og private med ventilation i Århus og omegn.

Den bedste uddannelse inden for ventilation

Vi har uddannelsen og ekspertisen til at udføre service og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg, så du kan trygt overlade opgaverne til os. Ved at overlade det til professionelle har du trygheden og garantien for, at det bliver gjort ordentligt.

Godkendt udstyr til vedligehold og rensning af ventilationsrør og ventilationsanlæg

Foruden erfaring, ekspertise og uddannelse i ventilation og indregulering kommer vi altid til opgaven med det bedste udstyr. Vi efterlever altid alle krav og kvalitetssikringer, og så tilbyder vi desuden TV-inspektion i forbindelse med arbejdet. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Vi er klar til at tage hånd om din ventilation i Århus

Er du én af de efterhånden mange danskere, der bor i hjem med ventilationsanlæg? Så er det vigtigt, at du husker at få det renset, så det virker efter hensigten, og du sikrer et sundt indeklima. Til virksomheder tilbyder vi desuden serviceaftaler, så du kan sikre et godt indeklima for dine medarbejdere.

Da vi allerede er i området, kan vi holde omkostningerne nede. Det betyder, at du får kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Ring til os i dag på 24 40 92 37.

Rensning af ventilationsanlægVentilationsanlæg Århus

Privat eller erhverv – vi står klar til at hjælpe dig!

Hvorfor hyre en professionel?

Hvorfor ikke bare gøre det selv? Vi har set mange eksempler, hvor mere eller mindre kyndige folk har forsøgt at ’gøre-det-selv’. Nogle gange går det, og mange gange gør det ikke.

Vi har uddannelsen og ekspertisen til at udføre service og vedligeholdelse af dit ventilationsanlæg, så du trygt kan overlade opgaverne til os. Ved at overlade det til professionelle har du trygheden og garantien for, at det bliver gjort ordentligt og du har altid en klagemulighed, hvis vores service ikke lever op til dine forventninger.

Tv inspektion af ventilationsanlæg

Vi udfører tv inspektion af alle typer skorstene og kanaler

(+45) 24 40 92 37
aarhus@skorstensfejeren.dk