TV-inspektion

TV-Inspektion af skorstene og ventilationsanlæg

Vi udfører TV-inspektion af alle typer skorstene, ventilationsanlæg og kanaler i Århus og omegn.
Hos Aarhus Skorstensfejeren vægter vi kvalitetssikring højt, og derfor har vi valgt at tilbyde TV-inspektion som en del af vores ydelser. Det er et effektivt værktøj til både fejlfinding og dokumentation for arbejdets kvalitet. Med foto og video kan vi nemlig dokumentere tilstanden før og efter rensningen.

Fordele ved TV-Inspektion

Bedre udsyn til fejlfinding
TV-udstyret gør os i stand til at finde eventuelle utætheder mere effektivt og med højere sikkerhed.

Dokumentation og garanti
Ved inspektion med kamera af skorsten samt ventilationskanaler og -anlæg får du en garanti for effekten og kvaliteten af vores arbejde. Kort fortalt er der dokumentation på et veludført stykke arbejde.

Hvornår bruger vi TV-Inspektion?

Metoden kan benyttes til kontrol og rensning af alle steder, hvor det er svært eller umuligt at se skidtet med det blotte øje. Hos Aarhus Skorstensfejer tilbyder vi TV-inspektion ved skorstensfejning såvel som rensning af ventilationskanaler, ventilationsrør og ventilationsanlæg. Du kan læse mere om vores ydelser inden for ventilation her.

Garanti for fejlfrit arbejde

Står du og mangler en skorstensfejer, som sætter kvalitetssikring i højsædet og samtidig løser opgaven til konkurrencedygtige priser? Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Med 70 års erfaring i branchen er vi klar til at rådgive og vejlede dig.

Anlæg til skorstensfejning

Privat eller erhverv – vi står klar til at hjælpe dig!

(+45) 24 40 92 37
aarhus@skorstensfejeren.dk